Home / Events

Women Empowerment Forum Global 2020

November 18th to 20th, 2020

0
Days
0
Hours
0
Minutes
0
Seconds

Online

ABOUT THE EVENT

“And one day she discovered that she was fierce and strong, and full of fire and that not even she could hold herself back because her passion burned brighter than her fears.”

Women Empowerment Forum Global 2020 brings together 30 world class Speakers & Panelists from around the globe in a 3 half day forum from 18th Nov to 20th Nov 2020, through a digital set up. Each topic has been well curated and researched, providing attendees a thought-provoking & an interactive platform to exchange views and reflect upon overcoming challenges faced by women to achieve their personal best.  

Girl looking out people on beach

WHY SHOULD YOU ATTEND

Kit Kat Events & Marketing have been in the forefront of empowering women through their series of events, forums, panels focused on creating a safe space for like minded women to come together, engage in and discuss pressing issues related to Women, share responsibility and make a difference, turn challenges into inspiration, and ultimately provide much needed support to make life happen on their terms.

BE INSPIRED

BE EDUCATED

BE MOTIVATED

BE CONNECTED

Be part of the change at this year’s Women Empowerment Forum. Learn from and connect with highly accomplished and successful speakers and panelists. Ask your questions, network and share experiences in a cohesive, collaborative and interactive setting. Discover your own potential and make an impact that counts.

Agenda

Please Note: The timings shown below are in Singapore/ Hong Kong Time (GMT+8). Kindly check the time in your city/country before attending.

Day 1

Wed, Nov 18

Day 2

Thu, Nov 19

Day 3

Fri, Nov 20

BE THE CHANGE – Why Fit In, When You Can Stand Out! Discover the New You.

 03:00 PM

Welcome Remarks

10 minutes

 03:10 PM

Find Your Inner Voice & Meet the World Head On with Janine Manning

20 minutes

 03:30 PM

Understand the Power of Acceptance to Shift Your Perspective with Sonia Samtani

20 minutes

 03:50 PM

Q&A

10 minutes

 04:00 PM

Discover Your Own Path with Kelly Kuhn

20 minutes

 04:20 PM

Am I Good Enough – Growing Obsession to Alter Self to “Fit -In” with Jo Farrell

20 minutes

 04:40 PM

Q&A

10 minutes

 04:50 PM

Coffee Break

10 minutes

 05:00 PM

Panel Discussion – Becoming a Game Changing Leader and Thriving Through Turbulent Times with Teressa Siu, Elaine Zhou, Srijata Bhatnagar, Elaine Hanan, Deb Maddigan

50 minutes

 05:50 PM

Coffee Break

10 minutes

 06:00 PM

Networking Event – Meet the speakers and other like minded women for a thought provoking discussion

60 minutes

DON’T MESS WITH THE SHE BOSS– Exclusively For Established, Growing & Aspiring Women Entrepreneurs

 03:00 PM

Welcome Remarks

10 minutes

 03:10 PM

Being Your Own Boss –Breaking free or Tying Down with Tricia Yap

20 minutes

 03:30 PM

How to Develop a Performance Mind Set – A Recipe for Success with Gail Gibson

20 minutes

 03:50 PM

Q & A

10 minutes

 04:00 PM

Perception vs Perspective – Innovative Approach to Critical Thinking Skills with Patricia Slawinska

20 minutes

 04:20 PM

Create Your Own Personal Brand to Win Business with Tracy Ho

20 minutes

 04:40 PM

Q & A

10 minutes

 04:50 PM

Coffee Break

10 minutes

 05:00 PM

Panel Discussion – Role of Mentorship & Community Support to Build Women Entrepreneurs

50 minutes

 05:50 PM

Coffee Break

10 minutes

 06:00 PM

Networking Event – Meet the speakers and other like minded women and learn some networking tips

60 minutes

MIND, BODY & SOUL – If one thing the pandemic has taught us is that how precious this life we have been given is. So let’s look after it well.

 03:00 PM

Welcome Remarks

10 minutes

 03:10 PM

Key to Better Mental Health & Stress Management through Mindfulness with Swamini Supriyananda

20 minutes

 03:30 PM

From Surviving to Thriving – How Superwomen can Achieve Success & Wellbeing with Dr. Benita Perch

20 minutes

 03:50 PM

Q & A

10 minutes

 04:00 PM

You Are What You Eat – How to be Smart, Sexy & Healthy all at the Same Time with Ania Wojtkowska

20 minutes

 04:20 PM

Full Circle to Healing – Understanding How Forgiveness Sets you Free with Karina Calver

20 minutes

 04:40 PM

Q & A

10 minutes

 04:50 PM

Coffee Break

10 minutes

 05:00 PM

Panel Discussion – Unleash The Inner Queen in You!

50 minutes

 05.50 PM

Closing Note

10 minutes

 06:00 PM

Networking – Meet the speakers and other like minded women for a thought provoking discussion

60 minutes

Speakers

Our Award-Winning Influential Speakers

Janine Manning (Hong Kong)

Career Strategist & Personal Branding Coach

Sonia Samtani (Hong Kong)

Founder & Director of ‘All About You’

Kelly Kuhn (UK)

Special Advisor, Executive Leadership Team at CWT

Jo Farrell (Hong Kong)

Award-Winning Photographer & Cultural Anthropologist

Tricia Yap (Hong Kong)

Founder of Limitless, Strength & Functional Medicine Coach

Gail Gibson (Malaysia)

Founder of Gaisha Consultancy Ltd, Author, Speaker & Podcast Host

Patricia Slawinska (Hong Kong)

Founder of RempowerTech & Perspectiviz

Tracy Ho (Hong Kong)

Founder & Director of Frame & Fame, Mentor for Ambition

Swamini Supriyananda (Hong Kong)

Monk at Chinmaya Mission

Dr. Benita Perch (Thailand)

Managing Director of IMI

Ania Wojtkowska (Singapore)

Founder of LivingVeggiebyAnia

Karina Calver (Hong Kong)

Happiness Coach, Mindfulness & Meditation Facilitator

Panelists

Our Charismatic Inspirational Panelists & Moderator

Teressa Siu (Hong Kong)

Award-Winning Broadcast Journalist, TV Host, Emcee, Wellness Speaker

Elaine Zhou (Singapore)

CEO at CNEW International, Speaker on Leadership Development

Srijata Bhatnagar (India)

Global Speaker on Setback Leadership, Author & Entrepreneur

Elaine Hanan (Spain)

Founder EH Travel Consulting

Deb Maddigan (Australia)

Senior Director Human Resources APJ and India at Akamai Technologies

Natasha Jain (Hong Kong)

Founder of ‘Unwind with Natasha’, Director at Emaginating

Karen Tok (Singapore)

Entrepreneur, Thought Leader on A New Way To Win

Charlotte Wilkinson (Singapore)

Founder & Director of Hello Sister, Side by Side and Mentor at Protégé

Kineret Karin (Singapore)

Co-Founder of ImpacTech

Kavita Satwalekar (Malaysia)

Founder Inner Sense Consulting

Jules Hannaford (Hong Kong)

Award-Winning Author, International School Teacher, Podcaster

Valentina Tudose (Hong Kong)

Founder of Happy Ever After, Sex & Relationship Expert, Clinical Hypnotherapist

Sara Tang (Hong Kong)

Founder of Sarasence, Sex coach, Creator of the Better in Bed podcast

Dr. Ronald Ng (Hong Kong)

Doctor with specialty training in Psychiatry & Paediatrics

Karen Koh (Hong Kong)

Broadcast Media Professional, Producer, & Host of The Agender Café

TICKETS

Early Bird

Enjoy discounted price if you book before 31st Oct. Limited seats only!

Regular Price

Includes 3 day pass, Networking Events & Recordings of the sessions

Promo Code

Have a promo code? Insert that when you reach the cart for your discount